Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar

Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar Projesi kapsamında düzenlenen İyi Uygulamalar Yarışması’nın heyecanı devam ediyor.

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim okullarının tümünü kapsayan en kapsamlı temizlik ve hijyen projesi olan "Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar" Projesi okullarda, temizlik ve hijyen odağında kültürel dönüşüm yaratmaya dayalı farkındalık geliştirerek, "yaparak ve yaşayarak öğrenme ilkesi" doğrultusunda sosyal sorumluluk projelerini "iyi uygulamalar" yoluyla hayata geçirmek stratejisi üzerine tasarlanmıştır.

Bu kapsamda; okullarımızın, farklı kurum ve kuruluşlar ile iş birlikleri geliştirdiği, okul merkezli temalarla çevreye açılan sosyal sorumluluk kampanyalarının hayata geçirildiği "İyi Uygulamalar Yarışması" düzenlenmektedir.

Yarışmamıza katılımı teşvik etmek amacıyla hazırladığımız tanıtım filmimizi aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

Filmin okullarla paylaşılması ve ilinizde yaygınlaştırılabilmesi, kurumunuzun uygun gördüğünüz sosyal medya hesaplarında yayınlanması için desteğinizi rica ederiz.

14.03.2024 73